Untitled Document

Super Tuning

De laatste jaren zien we steeds meer toepassingen verschijnen die zich richten op klank en kleur om tot harmonie te komen.  Door wetenschappelijke onderzoeken worden er steeds meer toepassingen ontwikkeld voor de medische sector. Super Tuning is een nieuwe toepassing gebaseerd op recente wetenschappelijke inzichten. Het werkt met unieke frequenties van klank en kleur die zijn afgestemd op onze natuurlijke leefomgeving.  Door middel van een speciaal ontwikkelde lamp komen de  kleurfrequenties tot op celniveau binnen in het hele lichaam. Tegelijkertijd komen  daarmee resonerende klanken  binnen die het effect versterken.  De duur van een behandeling is afhankelijk van het gekozen programma maximaal een half uur.  Minimaal één sessie per week is aan te bevelen. Door het gebruik van speciaal ontwikkelde spagirische kleuressences kan het effect nog verder worden versterkt.
Tijdens het eerste consult krijg je de mogelijkheid om kennis te maken met Super Tuning. Dan kun je zelf ervaren wat het met je doet.

 

© Copyright 2010 – Natuurgeneeskunde Zwolle | Zalmkolk 6 | 8017 PA Zwolle | (038) 4660868 | info@natuurgeneeskundezwolle.nl
Deze website wordt klimaatneutraal gehost via Natuurlijk! Hosting