Untitled Document

Advies bij straling- en electrosmog (bio-milieubelasting)

In onze leefomgeving hebben we steeds meer last van allerlei vormen van straling en toxische stoffen.  Veel mensen hebben in hun woon- of werkomgeving last van voortdurende prikkeling van computer (beeldscherm), DECT telefoons, gsm of draadloos netwerk. Daarnaast zorgen UMTS-masten en hoogspanningskabels  voor een doorlopende stressprikkeling.  Er zijn nog veel meer vormen van belasting mogelijk, met een verzamelwoord spreken we hier van bio-milieubelasting. . Dit zorgt voor een enorme belasting van ons lichaam en is vaak de oorzaak van fysieke of psychische klachten.

Het effect van amalgaan vulling is bijvoorbeeld jarenlang onderschat. Nu zijn we eindelijk zover dat tandartsen in Nederland amalgaan vrijwel niet meer toepassen en worden bestaande amalgaan vullingen vervangen. Juist die vervanging is een groot risico, daarbij komen schadelijke stoffen vrij die worden opgeslagen in ons lichaam, met name in de hersenen. Dit kan leiden tot vermoeidheid  en een veelheid van fysieke klachten.

De testen die ik in de diagnose fase uitvoer kunnen aangeven dat er sprake is van bio-mileubelasting. Steeds meer cliënten zijn dit zelf al op het spoor en komen met gerichte vragen over hun woon- of werkomgeving. Bij de advisering werk ik langs 2 kanalen:

  • het voorkomen dat de bio-milieubelasting zich blijft voordoen: hiervoor kan het noodzakelijk zijn veranderingen aan te brengen in de woon-of werkomgeving (die lang niet altijd ingrijpend hoeven te zijn). Soms kan het hierbij noodzakelijk zijn dat ik ter plaatse de situatie waarneem.
  • Het op een natuurlijke wijze zuiveren van de bestaande belasting die zich heeft opgeslagen in het lichaam.
© Copyright 2010 – Natuurgeneeskunde Zwolle | Zalmkolk 6 | 8017 PA Zwolle | (038) 4660868 | info@natuurgeneeskundezwolle.nl
Deze website wordt klimaatneutraal gehost via Natuurlijk! Hosting