Untitled Document

Radionica

Radionica is gebaseerd op het principe dat alles leeft en een bepaalde trilling uitzendt. Als we naar een mens kijken dan heeft elk gezond orgaan een trilling met een bepaalde frequentie. Als de frequentie langdurig afwijkt, kunnen klachten ontstaan. Door deze afwijkende frequentie in een vroegtijdig stadium te signaleren, kan tijdig herstel plaatsvinden door de trilling te balanceren. Dankzij deze vroegtijdige signalering kan Radionica een belangrijke rol spelen op het gebied van de preventieve gezondheidszorg. Als de klachten zich eenmaal gemanifesteerd hebben in de vorm van fysieke klachten, duurt het langer om de trilling te balanceren en de weg vrij te maken om de klachten te laten verdwijnen.

Radionica is een oude wetenschap en heeft met name in de Angelsaksische landen en Duitsland een belangrijke plaats ingenomen op het raakvlak tussen de reguliere en alternatieve geneeskunde. Door de combinatie van deze kennis en ervaring met de huidige technische mogelijkheden is de Mars 3 ontwikkeld.
Ik zet de Mars 3 in als diagnose- en behandelinstrument bij mensen en dieren en als aanvulling op consulten en coaching.

Als onderdeel van de diagnose maak ik gebruik van een ingangstest met de Mars 3 tijdens het eerste consult. De mogelijkheid bestaat dan om de Mars 3 verder in te zetten ter ondersteuning van de behandeling.

 

© Copyright 2010 – Natuurgeneeskunde Zwolle | Zalmkolk 6 | 8017 PA Zwolle | (038) 4660868 | info@natuurgeneeskundezwolle.nl
Deze website wordt klimaatneutraal gehost via Natuurlijk! Hosting