Untitled Document

Profiel

Ik ben John Kenter (1960). Sinds 2000 heb ik een praktijk waarbij ik mij voornamelijk heb gericht op energetische behandeling in combinatie met coaching en het geven van cursussen (Yoga/meditatie, Reiki, Seichem, Shamballa MDH en bedrijfsmeditatie). Met het afronden van de opleidingen Natuurgeneeskunde en Medische Basiskennis op HBO-niveau heb ik een breder fundament gelegd onder mijn vaardigheden en na 10 jaar ervaring de praktijk Natuurgeneeskunde Zwolle gestart. Naast natuurgeneeskunde heb ik de afgelopen 10 jaren veel cursussen gevolgd om mijn vaardigheden uit te bouwen: Super Tuning, SIVAS At/m D (polsdiagnostiek), diverse massagecursussen en energetische behandelmethoden (Reiki, Seichem, Shamballa MDH), TCG (Traditioneel Chinese Geneeskunst), Yoga/ meditatie, Mediation, Ayurveda, Hypnotherapie en Regressie.

Mijn inspiratie haal ik uit het vinden van mogelijkheden om mensen in beweging te brengen en zo een bijdrage te leveren aan hun ontwikkeling en bewustwording.  Dat vraagt om maatwerk waarbij ik wordt uitgedaagd om al mijn ervaringen en opleidingen te integreren. Dat doe ik in de vorm van het geven van consulten, coaching en cursussen.

 

© Copyright 2010 – Natuurgeneeskunde Zwolle | Zalmkolk 6 | 8017 PA Zwolle | (038) 4660868 | info@natuurgeneeskundezwolle.nl
Deze website wordt klimaatneutraal gehost via Natuurlijk! Hosting