Untitled Document

Natuurgeneeskundig consult

Doel van een natuurgeneeskundig consult is het weer op gang brengen van het zelfgenezend vermogen van de cliënt. Deze holistische benadering is gericht op de samenhang tussen lichaam en geest. De behandeling is gericht op de oorzaak van het probleem, dat zich vaak uit in de vorm van fysieke signalen. Door deze aanpak speelt de cliënt zelf een belangrijke rol in het genezingsproces. Tijdens het eerste consult start ik met een aantal vragen om een duidelijk beeld te krijgen van de reden waarom de cliënt een afspraak heeft gemaakt. Daarna maak ik gebruik van diverse mogelijkheden en technieken om tot een advies behandelplan te komen. Hierbij kan ik gebruik maken van de nieuwste professionele apparatuur zoals de Mars 3 (Radionica) en Super Tuning. Dit combineer ik met mijn eigen vaardigheden zoals de polsdiagnose, energie scan en andere tijdens mijn studie natuurgeneeskunde opgedane mogelijkheden.
De volgende consultenen en behandelingen bied ik aan:

Meestal werk ik in een cyclus van 4 tot 5 consulten, vaak blijkt dit voldoende te zijn om iemand zelf weer een sprong voorwaarts te laten maken in zijn ontwikkeling. Bij langdurige klachten die een langere behandelperiode vragen vind ik het belangrijk om tussenstapjes in te bouwen. Als hoofdregel geldt dat naarmate een klacht langer bestaat, het langer zal duren voordat de klacht is verdwenen.
Hierbij kan ik homeopathische middelen adviseren of zelf samenstellen om het genezingsproces verder te ondersteunen.
De duur van een consult is afhankelijk van de aard van de behandeling en zal in de praktijk variëren tussen 25 en 55 minuten. Vaak zal de consultduur door de inzet van onze apparatuur (Super Tuning en Radionica) verkort worden. Daarom vraag ik geen hoger tarief voor de inzet van deze kostbare apparatuur. Om het simpel te houden heb ik gekozen voor een gemiddeld tarief, waarvan ik alleen in bijzondere gevallen afwijk.

Consult op afstand
Omdat het niet voor iedereen even gemakkelijk is om naar de praktijk te komen bied ik de mogelijkheid voor een consult op afstand. De mogelijkheden voor een consult op afstand zijn groot. Na ieder consult vindt een terugkoppeling plaats. De tarieven en consultduur zijn hetzelfde, waarbij het consult vooruit betaald wordt. Indien U belangstelling hebt voor een consult op afstand kunt telefonisch of per e-mail contact opnemen.

 

 

© Copyright 2010 – Natuurgeneeskunde Zwolle | Zalmkolk 6 | 8017 PA Zwolle | (038) 4660868 | info@natuurgeneeskundezwolle.nl
Deze website wordt klimaatneutraal gehost via Natuurlijk! Hosting